Memoryback Free Glass Shop Sign Mockup

Over MemoryBack

Samenstelling

Oude jassen, tassen, kussens, meubels of sierarden. Vaak weten mensen niet wat zij met deze nalatenschap van dierbaren moeten doen. Het heeft een emotionele waarde, dus weggooien is geen optie. Toch is het vaak niet jouw eigen stijl, waardoor het op zolder belandt of in de opslag of met pijn en moeite toch maar weg wordt gedaan. Met MemoryBack krijgen eigendommen van dierbaren een tweede leven. Een eigentijds aandenken van mooie momenten.

Vind een atelier in buurt

Handgemaakte herinnering

Tas afgestemd op jouw wensen

Met zorg voor jou gemaakt

Achtergrond MemoryBack

Robin Tempel is de initiatiefneemster van MemoryBack. Naaien is altijd haar hobby geweest, waar zij ondertussen haar dagen professioneel mee vult. Dit combineert zij met terminale begeleiding bij mensen thuis. Robin weet uit eigen ervaring hoe droevig het is om mensen los te moeten laten en dus zocht ze een manier om herinneringen tastbaar te maken. Achter haar naaimachine ontstond het idee voor MemoryBack, waar ateliers zich bij kunnen aansluiten. Zo is het concept beschikbaar in heel Nederland.

Schermafbeelding 2019 11 15 Om 11.25.06

Met MemoryBack een uniek item vereeuwigen tot handtas, kussenhoes, nieuw meubelstuk of sieraad naar een andere tastbare herinnering!

favicon memorybags

Handgemaakte MemoryBack

“Na het overlijden van mijn schoonmoeder wisten wij ons geen raad met alle kleding die we in haar kasten aantroffen. Veel ging weg of naar de Kringloopwinkel. Maar haar wollen wintermantel hield ik zelf. Hij deed mij aan haar denken, maar ik wist ook dat ik de mantel nooit zou dragen. Zo verhuisde de mantel naar achteren in mijn kledingkast en was ik eigenlijk al vergeten dat ik hem had. Totdat ik een MemoryBack zag. Wat een geweldig ideeā€¦ Er zijn drie prachtige persoonlijke tassen van gemaakt. Mijn schoonzussen waren zo verrast en enthousiast over dit prachtige cadeau! MemoryBags maakte er echt bruikbare, unieke en originele tassen van.”

Vind een MemoryBack-atelier

MemoryBack zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Zoek een atelier bij jou in de buurt.

Wil je jouw atelier op de kaart zetten?

Neem dan contact met ons op. Wij vertellen graag hoe je onderdeel uit kunt maken van ons netwerk.