Stofselz

Schermafbeelding 2020 02 19 Om 09.08.34

Stofselz

Stofselz

Mijn naam is Heidy Bastiaansen, 44 jaar, getrouwd met Paul en samen trotse ouders van vier kinderen in de leeftijd van 9 tot t/m 16 jaar. Na de geboorte van onze derde ben ik op naailes gegaan. Al snel merkte ik dat dit een grote hobby zou worden. Ik werk vanuit mijn hart; ik wil iets moois maken waar ik mezelf en anderen blij mee maak.

Ik werk graag met bestaande stoffen, stoffen die ergens zijn blijven liggen.  Lapjes stof die ‘over’ zijn, maar zeker ook met stoffen die een emotionele waarde hebben.  Ik hou van duurzaam en hergebruik. Het geeft me een goed gevoel dat stof een tweede leven krijgt.  Met een beetje creativiteit komt er weer een mooi product uitrollen.

Toen ik mijn hergebruik-hobby met een vriendin deelde vroeg zij of ik een kleed wilde maken van de kleding van haar overleden moeder.  Zo vertelde ze; ‘kan ik lekker onder ons mam kruipen’. Dit vond ik een bijzondere vraag waar ik meteen ja op antwoordde.  En wat was het bijzonder om te mogen maken.  Deze vraag, dit eerste kleed, is de start geweest van Stofselz.

Nu, een paar jaar later, werk ik met heel veel plezier twee dagen per week aan de opdrachten voor Stofselz  en werk ik twee dagen per week op een basisschool.  Een mooie combinatie.

Adres

Stofselz

Heidy Bastiaansen
Prinsenstraat 17
Zundert

http://www.stofselz.nl

Contactformulier

Stofselz

favicon memorybags

Handgemaakte Memorybags

Wil je jouw atelier op de kaart zetten?

Neem dan contact met ons op. Wij vertellen graag hoe je onderdeel uit kunt maken van ons netwerk.