IDKARIN

Nl Nl 541219 Full

IDKARIN

IDKARIN

Leer, postzakken, canvas, vintage dekens, borduurwerken of je oude leren jasje.
Ruige originele materialen als basis voor unieke handmade tassen, laptopsleeves, etuis en sleutelhangers, kussens e.a. IDKARIN bedenkt en maakt het!

Ongeveer 15 jaar geleden ben ik samen met een creatieve vriendin een ori├źntatie cursus bij Artemis in Rotterdam gaan volgen. Hier ging echt een wereld voor mij open. Tijdens deze cursus leerde ik out of the box en heel onbevangen naar dingen te kijken. Ik werd ook enorm ge├»nspireerd door verschillende evenementen te bezoeken zoals de Dutch Design Week in Eindhoven en Salone del Mobile in Milaan.

De 2-jarige opleiding bij Artemis was een beetje moeilijk te combineren met mijn werk en ben toen de 5-jarige opleiding binnenhuiskunst in Hoogstraten gaan volgen. Erg leerzaam en inspirerend om met interieurs en styling bezig te zijn. Maar toch, om echt iets met mijn handen te maken bleef trekken. Ben daarom een tassencursus bij de firma Jagea in Rijen gaan volgen. Dit heb ik 4 jaar gedaan.

Ik was vaak al bezig met hergebruik. Bijvoorbeeld om oude borduurwerkjes te verwerken in tassen en kussens. Maar om met echt leer en een industrieel machine te werken was toch waar ik uiteindelijk voor ging! Inmiddels heb ik een aardig atelier met de nodige apparatuur om mooie eindproduct te kunnen maken, waar de klanten blij van worden.

 Laat mij je inspireren en bekijk voorbeelden van mijn werk op deze website.

Materialen en IDKARIN, een inspirerend duo!

Adres

IDKARIN interieurstyling & lifestyle accessoires

Gilzeweg 15 
4861 AS Chaam

www.idkarin.com

Contactformulier

IDKARIN

Wil je jouw atelier op de kaart zetten?

Neem dan contact met ons op. Wij vertellen graag hoe je onderdeel uit kunt maken van ons netwerk.

favicon memorybags

Handgemaakte Memorybags