Babette Peters

Atelier

Babette Peters

Babette Peters

Ik ontwerp en maak unieke accessoires onder mijn eigen naam Babette Peters. De accessoires worden gemaakt van gerecycled en/of duurzaam materiaal met een persoonlijk verhaal. Accessoires zijn voor mij veel meer dan alleen een gebruiksvoorwerp. Ze horen bij je identiteit en geven letterlijk en figuurlijk steun aan jou en je spullen.

Het is mijn droom om schoonheid en functie met elkaar te verbinden in een unieke accessoire die past bij de unieke persoonlijkheid van de draagster / drager. Het leer wat ik gebruik heeft al een leven achter de rug. Juist dat maakt het voor mij een wonderlijke zoektocht om idee, gevoel en materiaal bij elkaar te brengen zodat het een passend uniek geheel wordt.
Voor een nog persoonlijkere accessoire is er de mogelijkheid om een tastbare herinnering van een dierbare in opdracht te laten maken.

Door technieken en materialen met elkaar te vermengen ontstaat er een nieuw beeld. De vaak arbeidsintensieve bewerkingen en beschikbaar recyclebaar materiaal maken van iedere accessoire een uniek stuk.
Alles wordt met veel zorg en liefde gemaakt in mijn atelier.  De natuur in al zijn kleuren en vormen is een oneindige bron van inspiratie samen met het materiaal en diverse handwerk technieken van vroeger.

Als ontwerper vind ik het mijn plicht om zo duurzaam mogelijk te werken. Ik wil graag mensen inspireren en motiveren om te kiezen voor kwaliteit en slow design.

Adres

Babette Peters

Babette Peters
Lokkantseweg 8 
5443 PE Haps
Noord Brabant

www.babettepeters.nl

Contactformulier

Babette Peters

favicon memorybags

Handgemaakte Memorybags

Wil je jouw atelier op de kaart zetten?

Neem dan contact met ons op. Wij vertellen graag hoe je onderdeel uit kunt maken van ons netwerk.