Babette Peters

Babette Peters


Informeer online

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Over Babette Peters

Ik ontwerp en maak unieke accessoires onder mijn eigen naam Babette Peters. De accessoires worden gemaakt van gerecycled en/of duurzaam materiaal met een persoonlijk verhaal. Accessoires zijn voor mij veel meer dan alleen een gebruiksvoorwerp. Ze horen bij je identiteit en geven letterlijk en figuurlijk steun aan jou en je spullen.

Het is mijn droom om schoonheid en functie met elkaar te verbinden in een unieke accessoire die past bij de unieke persoonlijkheid van de draagster / drager. Het leer wat ik gebruik heeft al een leven achter de rug. Juist dat maakt het voor mij een wonderlijke zoektocht om idee, gevoel en materiaal bij elkaar te brengen zodat het een passend uniek geheel wordt.
Voor een nog persoonlijkere accessoire is er de mogelijkheid om een tastbare herinnering van een dierbare in opdracht te laten maken.

Door technieken en materialen met elkaar te vermengen ontstaat er een nieuw beeld. De vaak arbeidsintensieve bewerkingen en beschikbaar recyclebaar materiaal maken van iedere accessoire een uniek stuk.
Alles wordt met veel zorg en liefde gemaakt in mijn atelier.  De natuur in al zijn kleuren en vormen is een oneindige bron van inspiratie samen met het materiaal en diverse handwerk technieken van vroeger.

Als ontwerper vind ik het mijn plicht om zo duurzaam mogelijk te werken. Ik wil graag mensen inspireren en motiveren om te kiezen voor kwaliteit en slow design.

Op zoek naar handwerk in Haps

Diensten van onze naaiatelier

Dit zeggen mijn klanten

Er zijn nog geen reviews achtergelaten.

Informeer online

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.